سروش خطابی 3 گزارش دادن ارسال شده در جولای 13, 2016 سلام و روز خوش من ورژن جدید افتر افکت رو نصب کردم و از سایت شما پلاگین element 3D رو دانلود کردم و مراحل نصب رو هم دقیق رفتم جلو بعدم تست کردم خیلی خوب باز شد اما حالا بعد از ورود پروژه هام یه اروری میده که نمیدونم چه کنم باهاش ممنون می شم کمکم کنین به اشتراک گذاری این پست لینک به پست به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
0 HOJJAT78 3 گزارش دادن ارسال شده در جولای 13, 2016 سلام 1.ممکنه کارت گرافیکت نصب نباشه 2.اگه نصبه ورژن جدیدشو بگیر آپدیت کن 3.open Gl هم نصب کن 4.احتمالا به درستی کرک نکردی 5.اگه از یکبار سعی کردی این پلاگین را نصب کنی و نشد حالا باید پلاگین را حذف کنی و در این قسمت C:\Users\usershoma\Documents\VideoCopilot پوشه ایجاد شده را حذف کنید یا اگه تونستین ویندوز خودتونو عوض کنید که بهتره. به اشتراک گذاری این پست لینک به پست به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
0 Mohammad.Reza 285 گزارش دادن ارسال شده در جولای 15, 2016 در در 1395/04/23, 15:55:23، سروش خطابی گفته است : سلام و روز خوش من ورژن جدید افتر افکت رو نصب کردم و از سایت شما پلاگین element 3D رو دانلود کردم و مراحل نصب رو هم دقیق رفتم جلو بعدم تست کردم خیلی خوب باز شد اما حالا بعد از ورود پروژه هام یه اروری میده که نمیدونم چه کنم باهاش ممنون می شم کمکم کنین از این اموزش استفاده کنید. شابد مفید باشه. به اشتراک گذاری این پست لینک به پست به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سلام و روز خوش
من ورژن جدید افتر افکت رو نصب کردم و از سایت شما پلاگین element 3D رو دانلود کردم و مراحل نصب رو هم دقیق رفتم جلو بعدم تست کردم خیلی خوب باز شد اما حالا بعد از ورود پروژه هام یه اروری میده که نمیدونم چه کنم باهاش
ممنون می شم کمکم کنین
به اشتراک گذاری این پست
لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر