حنا 1 گزارش دادن ارسال شده در آگوست 6, 2016 یه کیس بستم با این مشخصات cpu 6700k ssd250 hdd 2t vga R9-3804 case greenx3 viper 2 ram ddr IV crosair کارم میکس ومونتاژه فیلم عروسیه.یه فیلم 2 دوربی.2 ساعته رو 8 ساعت خروجی h264.میگیره.من احساس میکنم.خیلی زمان زیادیه.میخواستم بدونم طبیعیه؟ ممنون میشم راهنمایم کنید به اشتراک گذاری این پست لینک به پست به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
1 Mohammad.Reza 285 گزارش دادن ارسال شده در آگوست 6, 2016 در 4 ساعت قبل، حنا گفته است : یه کیس بستم با این مشخصات cpu 6700k ssd250 hdd 2t vga R9-3804 case greenx3 viper 2 ram ddr IV crosair کارم میکس ومونتاژه فیلم عروسیه.یه فیلم 2 دوربی.2 ساعته رو 8 ساعت خروجی h264.میگیره.من احساس میکنم.خیلی زمان زیادیه.میخواستم بدونم طبیعیه؟ ممنون میشم راهنمایم کنید سلام. اگه پلاگین های تنظیم رنگ و نور زیاد روش نیست ، زمان خروجی طبیعی نیست. البته رم تون واقعا 2 هست؟! خیلی کمه. حداقل 4 باید باشه. با این حال، از تنظیمات خروجی تون یه عکس بگیرید بفرستید. ممکنه روی VBR 2PAss تنظیم ش کردید. واسه همینه طول میکشه. به اشتراک گذاری این پست لینک به پست به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
0 media 67 گزارش دادن ارسال شده در آگوست 6, 2016 در کل این سیستم مناسب تدوین نیست اگر فیلم هایی که مونتاژ میکنید با دوربین های مارک 3 کنون گرفته شده باشند یک مونتاژ ساده با چنین سیستمی در 8 ساعت رندر به معجزه شبیه است رمتان را به 8 یا 16 ارتقاع دهید و اگربا پریمیر مونتاژ میکنید گرافیک هم باید عوض شود 4 گیگ رم مینیموم است شما با کمتر از حداقل کار میکنید و هارد سالید استیت دارد کار رم را انجام میدهد به اشتراک گذاری این پست لینک به پست به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
0 حنا 1 گزارش دادن ارسال شده در آگوست 9, 2016 من 2 تا رم 8 دارم.بد تایپ شده بود. در حال حاضر کوییک سینک انجام دادم.با یک مانیتور.که مدت رندرم به یک ساعت رسید. فیلمم با دوربین d810هستش. موقع خروجی این پیام میاد و متوقف میشه به اشتراک گذاری این پست لینک به پست به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
0 Eminem 26 گزارش دادن ارسال شده در آگوست 11, 2016 توی تنظیمات سکانس یه قسمت هست به نام render format، اون الان روی چیه؟ ممکنه اون دست خورده باشه. ضمنا حتما کارت درایور کارت گرافیکتون رو هم اپدیت کنید. دقیقا مشکل شما رو داشته. 1 Mohammad.Reza reacted to this به اشتراک گذاری این پست لینک به پست به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
0 حنا 1 گزارش دادن ارسال شده در آگوست 14, 2016 ویندوزمو عوض کردم و ادیوس دیگه حالت کوییک سینک فعال نیست. برای افزایش سرعت رندر ادیوس باید چیکار کنم.الان همون 6 ساعت رندر میگیره. به اشتراک گذاری این پست لینک به پست به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
0 Mohammad.Reza 285 گزارش دادن ارسال شده در آگوست 27, 2016 در در 1395/05/24, 06:00:09، حنا گفته است : ویندوزمو عوض کردم و ادیوس دیگه حالت کوییک سینک فعال نیست. برای افزایش سرعت رندر ادیوس باید چیکار کنم.الان همون 6 ساعت رندر میگیره. راه های زیادی هست. مثلا استفاده از هارد SSD. باید پروژه تون رو دید تا بشه نظر داد چرا اینقدر طول میکشه. اگر می تونید فقط خود فایل پروژه رو اپلود کنید اینجا تا بررسی بشه. به اشتراک گذاری این پست لینک به پست به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
یه کیس بستم با این مشخصات
cpu 6700k
ssd250
hdd 2t
vga R9-3804
case greenx3 viper
2 ram ddr IV crosair
کارم میکس ومونتاژه فیلم عروسیه.یه فیلم 2 دوربی.2 ساعته رو 8 ساعت خروجی h264.میگیره.من احساس میکنم.خیلی زمان زیادیه.میخواستم بدونم طبیعیه؟
ممنون میشم راهنمایم کنید
به اشتراک گذاری این پست
لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر