mohrestan 0 گزارش دادن ارسال شده در آگوست 20, 2017 سلام قبلاً معذرت می خوام اگه تایپیک درست سوال رو مطرح نکردم سوال: چند کلیپ وارد ادیوس کردم و یه جاهاییش هم آهنگ گذاشتم ، حالا بعضی جاها صدای فیلم خیلی پایینه و یه دفعه میاد رو آهنگ صدا بلندهچکار کنم صدا یکنواخت بشه؟ به اشتراک گذاری این پست لینک به پست به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
0 Mohammad.Reza 285 گزارش دادن ارسال شده در سپتامبر 3, 2017 در در 1396/05/29, 15:48:38، mohrestan گفته است : سلام قبلاً معذرت می خوام اگه تایپیک درست سوال رو مطرح نکردم سوال: چند کلیپ وارد ادیوس کردم و یه جاهاییش هم آهنگ گذاشتم ، حالا بعضی جاها صدای فیلم خیلی پایینه و یه دفعه میاد رو آهنگ صدا بلندهچکار کنم صدا یکنواخت بشه؟ منظورتون اینکه چطوری level کنید صدارو؟ استاندارد اینکه صداهاتون توی رنچ -12 , -6 دی سی بل بزنه. برای اینکه این رنچ رو بتونید کنترل کنید، خیلی راحت با ابزار vol در ادیوس، جاهایی ک صدا پایین هست کی فریم بدید و ببرید بالا، اونجا ها هم ک بالا هست میارید پایین. به اشتراک گذاری این پست لینک به پست به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سلام
قبلاً معذرت می خوام اگه تایپیک درست سوال رو مطرح نکردم
سوال: چند کلیپ وارد ادیوس کردم و یه جاهاییش هم آهنگ گذاشتم ، حالا بعضی جاها صدای فیلم خیلی پایینه و یه دفعه میاد رو آهنگ صدا بلنده
چکار کنم صدا یکنواخت بشه؟
به اشتراک گذاری این پست
لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر