Trance 40 گزارش دادن ارسال شده در دسامبر 10, 2015 با سلام اگر ممکنه فوتیج های حباب رو برای دانلود قرار بدید.پ/ن : حباب هایی که با اب و صابون بوجود میان... مانند شکل زیر ممنونم 1 media reacted to this به اشتراک گذاری این پست لینک به پست به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Mohammad.Reza 285 گزارش دادن ارسال شده در دسامبر 12, 2015 متاسفانه فوتیج رایگانش رو پیدا نکردم. ولی بازم می گردم اگر جایی پیدا کردم براتون آپلود میکنم.این مورد هست () که اگر دوست داشتید می تونم براتون به صورت اختصاصی خریداری کنم. 1 Trance reacted to this به اشتراک گذاری این پست لینک به پست به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
photofashion 5 گزارش دادن ارسال شده در دسامبر 25, 2015 فوتیج نقطه های نورانی و ذرات نورانی هم اگه دارید بزارید برای کار میکس نیاز دارمممنون 1 media reacted to this به اشتراک گذاری این پست لینک به پست به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Mohammad.Reza 285 گزارش دادن ارسال شده در دسامبر 26, 2015 فوتیج نقطه های نورانی و ذرات نورانی هم اگه دارید بزارید برای کار میکس نیاز دارمممنون از این فوتیج استفاده کنید. همون حس و حالی که می خواید رو القا میکنه.همینطور این مورد هم خوبه. حتما دموش رو ببینید. به اشتراک گذاری این پست لینک به پست به اشتراک گذاری در سایت های دیگر